Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Hé daar, welkom op mijn blog, vlog en webshop, Arty Farty Life!

'life is art & art is life'

Even voorstellen. Mijn naam is Jessica, deze twintiger is kunstenares en woont en werkt in de prachtstad Rotterdam, die vlogt en blogt over LevensKunst en duurzaamheid. Een onhoudbare drang in mij, zette al ruim acht jaar geleden een persoonlijke zoektocht in gang naar meer duurzame en alternatieve manieren van leven. Hier schreef ik over in mijn vorige blog, die ik voortzet in een nieuw jasje: Arty Farty Life. Zo werd ik al bloggend, een ideeën-jager: ik ben constant op zoek naar nieuwe en vooruitstrevende innovatieve en duurzame producten, projecten en ideeën. Of dat nu om fair fashion, vegan food, zelfvoorzienend wonen, kunst, filosofie of innovatief design gaat! Alles telt mee in mijn arty farty filosofie! Als mijn hart er een hoopvol sprongetje van maakt, schrijf of vlog ik er over!


Invloeden van mijn kunst kruipen regelmatig de blog en vlog binnen. Als performance kunstenaar onderzoek ik hoe je je als mens kunt ontwikkelen, en hoe het leven misschien zelfs tot een kunstwerk kunt verheffen (en dat heel hard falen daar evengoed bij hoort). Soms zie je, hoe ik mezelf uitdaag door te performen in een drukke winkelstraat; en ik, door mezelf telkens op het scherpst van de snede te drijven, iedere keer mezelf weer een beetje overwin. Hoe gênant en intiem vaak ook, ik deel het met jullie.

We hebben niets te verliezen, alleen onszelf en de wereld te winnen


Je kunt me volgen op:
Youtube
Twitter
Instagram
Facebook


In december 2016 ging Arty Farty Life online. Ik had niet kunnen vermoeden meteen al zo veel gelezen te worden! Wat geweldig! Thanks guys! Ik blijf schrijven. Lees je mee, en laat je van je horen? Tof!


Heb je een opdracht voor me? Tof. Bring it on! En lees hier verder.