Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Hé daar, welkom op mijn blog en vlog, Arty Farty Life!

'life is art & art is life'

Mijn naam is Jessica. Deze twintiger is kunstenares en woont en werkt in de prachtstad Rotterdam, waar ik vlog en blog over LevensKunst en duurzaamheid.
 
Jessica-van-Deursen-2
 
Al ruim acht jaar geleden stuurde een onhoudbare drang mij op een persoonlijke zoektocht naar meer duurzame en alternatieve manieren van leven. Hier schreef ik over in mijn vorige blog, die ik voortzet in een nieuw jasje: Arty Farty Life. Zo werd ik al bloggend een ideeënjager: ik ben constant op zoek naar nieuwe en vooruitstrevende innovatieve en duurzame producten, projecten en ideeën. Of dat nu om fair fashion, vegan food, zelfvoorzienend wonen, kunst, filosofie of innovatief design gaat! Alles telt mee in mijn arty farty filosofie! Als mijn hart er een hoopvol sprongetje van maakt, schrijf of vlog ik er over!

Invloeden van mijn kunst kruipen regelmatig de blog en vlog binnen. Als performance kunstenaar onderzoek ik hoe je je als mens kunt ontwikkelen, en hoe je het leven misschien zelfs tot een kunstwerk kunt verheffen (enn dat heel hard falen daar evengoed bij hoort). Soms zul je zien hoe ik mezelf uitdaag door te performen in een drukke winkelstraat, en hoe ik, door mijzelf telkens op het scherpst van de snede te drijven, mijzelf iedere keer weer een beetje overwin. Hoe gênant en intiem vaak ook, ik deel het met jullie.

We hebben niets te verliezen, alleen onszelf en de wereld te winnen.
 

Jessica_van_deursen_ArtyFartyLife

Je kunt me volgen op:
Youtube
Twitter
Instagram
Facebook

In december 2016 ging Arty Farty Life online. Ik had niet kunnen vermoeden dat het meteen al zo veel gelezen zou worden! Wat geweldig! Thanks guys! Ik blijf schrijven. Lees je mee, en laat je van je horen? Tof!
 

Heb je een opdracht voor me? Bring it on! En lees hier verder.

 

profielfoto

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken