Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Duurzaam en gratis speelgoed lenen

Huishouden / 08-09-2019

Duurzaam en gratis speelgoed lenen

Wow, alle clichés zijn waar: wat groeien kinderen snel! Zo'n beetje gisteren werd onze drol geboren, en vandaag zit ze al hele zinnen te brabbelen en begint ze zich te vervelen. Nu kan ik natuurlijk naar de speelgoedwinkel rennen om bibi te sussen, maar alles wat ik vandaag koop, is ze morgen natuurlijk weer zat. En da’s natuurlijk ook niet zo duurzaam: al die spullen nieuw kopen. Ik herinnerde me, dat een Belgische kennis me ooit vertelde over speelotheken… ooit van gehoord?

Lees meer

Pompoensoep met gember

Vegan recepten / 03-09-2019

Pompoensoep met gember

Even hoor... wat een pleurisweer. Tijd voor wat troost en iets warms. En dat is dit soepie zeker. Pompoensoep met een vleugje gember. Snel gemaakt, snel weer blij ;)

Lees meer

Vegan pizza van turks brood

Vegan recepten / 28-08-2019

Vegan pizza van turks brood

Dit was een heel, heel, heel erg slecht én goed idee... eenn pizza van turks brood. Slecht, omdat ik dit vanaf nu heel veel vaker ga eten. Goed omdat het super lekker is, snel klaar, gezond en goedkoop is. Luv it! En zo maak jij 'm zelf ;)

Lees meer

Wasbare luiers en zoogcompressen

Huishouden / 20-06-2019

Wasbare luiers en zoogcompressen

Nope, dit is niet de meest sexy blogpost die ik ooit zal schrijven, haha. Maar ik ben deze blog ook nooit uit ijdelheid begonnen. Ik wil goeie duurzame ideeën delen. En duurzaam en slim, dat zijn deze  ideeën wat mij betreft zeker!

Lees meer

Vegan versie voor beschuit met muisjes

Vegan recepten / 12-06-2019

Vegan versie voor beschuit met muisjes

Wie dit bericht leest, weet natuurlijk meteen hoe laat het intussen is ;) Onze dochter is geboren, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Maar de laatste paar dagen voor de uitgerekende datum, bedacht ik me dat we nog helemaal geen beschuit met muisjes in huis hadden voor de kraamvisite... of nee! Ik realiseerde me dat beschuit vaak helemaal niet vegan is (bevat vaak ei) en roze muisjes karmijn bevat (luizenbloed). Daarom bedacht ik deze Nijntje koekjes als alternatief...

Lees meer

Samen slapen in een duurzaam Whats ART bedje

Reviews / 06-06-2019

Samen slapen in een duurzaam Whats ART bedje

''Is de kinderkamer al af?!'', is de meest gestelde vraag, als je hoog zwanger bent. En wat heerlijk, dat ik al die suffe vragen dan heerlijk plagend kan beantwoorden met een gortdroge ''Nee''. Nee, want er komt geen kinderkamer… als het lukt, de eerste paar jaar in ieder geval niet. Want we willen ons kindje heel nabij. Sterker nog: Bibi ligt straks een armslengte bij me vandaan, zodat er s'nachts niet gehuild hoeft te worden voor contact en communicatie. Met heel veel dank aan meubelmaker Tarek van Whats ART, staat er nu -naast het secretarismeubel dat we als commode gaan gebruiken- nu ook een prachtig bedje, direct aansluitend aan het onze. Klaar is Kees! Maar waarom doen we het eigenlijk zo?

Lees meer
‹ Vorige

artyfartylife

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken