Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"
Vlog #7

Vlog #6
Wat werkt er wel en niet als het gaat om politiek bedrijven? Hoe krijg je mensen zo ver dat ze naar je luisteren en wat is een effectieve manier van je boodschap overbrengen?

Vlog #5
Ieder jaar bakte Karla de Witte, na het recept van haar oma uit Staphorst, deze nieuwjaarswafels en deelde ze rond aan familie en buren in het kleurrijke Rotterdam, waar zij woont. 
En zo ontstond tijdens het delen een nieuw verhaal bij de wafels van haar oma. Over familie, liefde, tradities, oud en nieuw en Valentijn. En over het delen van verhalen waarbij je wereld groter wordt dat je van te voren had kunnen bedenken. In dit geval van Staphorst tot aan Singapore.


Vlog #4
Het is echt weer om lekker goede films te kijken op de bank. Maar ik weet niet of jullie dat kennen: hoewel er oneindig veel te zien valt, vind ik maar heel weinig de moeite waard om mijn tijd aan te besteden. Maar deze docu's zijn dat zeker wel: Never Sorry (2012), Chef's Table, France (2016), Cowspiracy (2014)


Vlog #3
Monique van Deursen is de zangeres en songwriter van de folkband Cesair en ook mijn zus op wie ik heel erg trots ben! Vanaf een afstandje heb ik toegekeken hoe zij vanaf 2008 met eigenlijk 0-budget en middelen, maar wel met geweldige vrienden als bandgenoten, naam wist te maken met de band en inmiddels met grote regelmaat de grens over trekt om op te treden. Ik spreek haar over het kunstenaarschap, vertrouwen en haar vriendschap met de bandleden.

Vlog #2

Vlog #1
Vandaag is de dag waarop ik 27 jaar oud ben geworden. De leeftijd waar ik in gedachten al tijden tegenaan heb gehikt. Want ben ik nu te oud om bepaalde dingen nog te realiseren? Waar komt deze rare gedachte eigenlijk vandaan? Uit mezelf of toch vanuit de druk die de maatschappij dagelijks op ons legt om altijd maar te presteren en ''nuttig'' te zijn. Hoe dan ook, is dit daarom juist een mooie dag om dat spelletje niet langer mee te spelen. Ik gooi mijn ketenen af en ga op zoek door middel van deze en aankomende vlogs. 

profielfoto

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken