Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Adverteren


Een jonge site met een vliegende start

De website van Arty Farty Farm is op 1 februari 2015 online gegaan. Sindsdien groeit ons bezoekersaantal op de website heel hard en zo ook onze volgens op social media! In de eerste maand werd de website 1.500 keer bezocht. Intussen zijn dat ruim 4.000 unieke bezoekers per maand en iedere maand groeit dat aantal bezoekers. Als je nu instapt als adverteerder doe je dat dus op een slim moment, want onze vraagprijs is nu nog bescheiden, terwijl het aantal bezoekers dat straks jouw advertentie ziet, snel groeit.

Doelgroep
76% van onze bezoekers is vrouw. Van het overgrote deel van onze bezoekers ligt de leeftijd tussen de 25 en de 45 jaar. We doen veel aan promotie via onze eigen social media kanalen en andere media, wat er voor zorgt van 80% van onze bezoekers nieuwe bezoekers zijn (bron: Google Analytics, mei, 2015).

bezoekers


Schrijven in opdracht of traditionele advertentie

Adverteren op Arty Farty Farm kan op twee manieren:

1. Schrijven in opdracht
Als je een dienst, idee, een bijzonder verhaal, initiatief of product hebt, kan je ons uitnodigen om hier een artikel over te schrijven of zelfs een video over te maken.
schrijven_in_opdracht

2. Advertentie
Maar meer traditionele manieren van adverteren, zoals het plaatsen van een advertentie in de daarvoor bestemde rechterkolom van onze website, of het plaatsen van een link naar jouw website, is natuurlijk ook mogelijk.

advertentie_soorten


Prijzenlijst
AFL_prijzenlijst